enda

Maria Tjørnelunde

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valg i kommunen 2013 Klippeassistent Tv-serie
Mors dag 2012 Klip DK/Kort fiktion
Camille - et liv, en lejlighed 2012 Klip DK/Dokumentarfilm
Jul i kommunen 2012 Klippeassistent Tv-serie
Dreng 2011 Scenografassistent DK/Spillefilm
De sårede 2010 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Klippeassistent DK/Dokumentarfilm
Osman og Jeppe 2009 Klippeassistent Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.