enda

Mariann Sofiasdóttir

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Vitello møder Gud 2018 Episodeforfatter Tv-serie
Vitello 2018 Medforfatter DK/Spillefilm
Vitello (oversigt) 2018 Medforfatter Tv-serie
Se, hvilken klovn 2017 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Hjemmefra 2016 Manuskript DK/Kort fiktion
LIV 2013 Manus DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Manuskript DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.