enda

Marianne Jerris

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lotto 2006 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
In Transit 2005 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Veninder 2005 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Anklaget 2005 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Nordkraft 2005 Laboratoriekoordinator DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Laboratoriekoordinator U/Spillefilm
Små skred 2003 Negativklipper DK/Kort fiktion
Drengene fra Skt. Judes 2003 Negativklipper U/Spillefilm
It's all about love 2002 Netativklipper (koordinator) DK/Spillefilm
Breaking the Waves 1996 Negativklipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.