enda

Marie Ejlersen

(1892 – )

Filmklipper.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min kone er uskyldig 1950 Klip DK/Spillefilm
Mosekongen 1950 Klip DK/Spillefilm
De røde heste 1950 Klip DK/Spillefilm
Hr. Petit 1948 Klip DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Klip DK/Spillefilm
Familien Swedenhielm 1947 Klip DK/Spillefilm
Lise kommer til Byen 1947 Klip, Sig selv, filmklipper DK/Spillefilm
Jag älskar dig, Karlsson! 1947 Klip U/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Klip DK/Spillefilm
Saa mødes vi hos Tove 1946 Klip DK/Spillefilm
Jeg elsker en anden 1946 Klip DK/Spillefilm
De kloge og vi gale 1945 Klip DK/Spillefilm
Affæren Birte 1945 Klip DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Klip DK/Spillefilm
Frihed, Lighed og Louise 1944 Klip DK/Spillefilm
Elly Petersen 1944 Klip DK/Spillefilm
Bedstemor gaar amok 1944 Klip DK/Spillefilm
Teatertosset 1944 Klip DK/Spillefilm
Op med Humøret 1943 Klip DK/Spillefilm
Hans Onsdags-Veninde 1943 Klip DK/Spillefilm
Det brændende Spørgsmaal 1943 Klip DK/Spillefilm
Det ender med Bryllup 1943 Klip DK/Spillefilm
Ebberød Bank 1943 Klip DK/Spillefilm
Jeg mødte en Morder 1943 Klip DK/Spillefilm
Søren Søndervold 1942 Klip DK/Spillefilm
Afsporet 1942 Klip DK/Spillefilm
Frøken Vildkat 1942 Klip DK/Spillefilm
Niels Pind og hans Dreng 1941 Klip DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Klip DK/Spillefilm
Far skal giftes 1941 Klip DK/Spillefilm
Tag til Rønneby Kro 1941 Klip DK/Spillefilm
Tror du jeg er født i Gaar! 1941 Klip DK/Spillefilm
En ganske almindelig Pige 1940 Klip DK/Spillefilm
En Desertør 1940 Klip DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Klip DK/Spillefilm
Pas paa Svinget i Solby 1940 Klip DK/Spillefilm
De tre maaske fire 1939 Klip DK/Spillefilm
Nordhavets Mænd 1939 Klip DK/Spillefilm
Genboerne 1939 Klip DK/Spillefilm
I Dag begynder Livet 1939 Klip DK/Spillefilm
Alarm 1938 Klip DK/Spillefilm
Blaavand melder Storm 1938 Klip DK/Spillefilm
Livet paa Hegnsgaard 1938 Klip DK/Spillefilm
Julia paa Glatis 1938 Klip U/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Klip DK/Spillefilm
Der var engang en Vicevært 1937 Klip DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Klip DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Klip DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.