enda

Marie Jørgensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vitello 2018 Colorstyler, Baggrunde DK/Spillefilm
Vitello bliver forretningsmand 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Colorstyler, Baggrunde Tv-serie
Vitello graver et hul 2018 Layout, Baggrunde Tv-serie
FJER 2017 Baggrunde DK/Kort fiktion
NABOspionen 2017 Baggrunde DK/Spillefilm
Vitello graver et hul 2016 Layout, Baggrunde DK/Kort fiktion
Den magiske juleæske 2016 Compositing DK/Spillefilm
The Stitch 2013 Art director DK/Dokumentarfilm
Skyggedyret 2013 Animator DK/Kort fiktion
Hund i himlen 2011 Art director, Compositing, Baggrunde, Animation DK/Kort fiktion
Leitmotif 2009 Instruktion, Grafisk design, Animation DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.