enda

Marie-Josèphe Yoyotte

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fugle på rejse 2001 Klip U/Dokumentarfilm
Himalaya 1999 Klip U/Spillefilm
Microcosmos 1996 Klip U/Dokumentarfilm
Alle morgener på Jorden 1992 Klip U/Spillefilm
Alle morgener på jorden 1991 Klip U/Spillefilm
Rue Cases nègres 1983 Klip U/Spillefilm
Diva 1981 Klip U/Spillefilm
Colt 357 1976 Klip U/Spillefilm
Vildmanden 1975 Klip U/Spillefilm
Afhopperen 1973 Klip U/Spillefilm
Hænderne op eller bukserne ned 1961 Klip, Produktionsdesign U/Spillefilm
Ung flugt 1959 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.