enda

Marie-Louise Bordinggaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
På røven i Nakskov 2015 Klipper Dokumentarserie
Den forunderlige kvanteverden 2013 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den sidste udvej - beretninger om overvejelse 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den bevægede jord 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Store piger græder ikke 2009 Klip DK/Dokumentarfilm
Pagten 2009 Klip Tv-serie
Mille 2009 Klip Tv-serie
Remix 2008 Klip DK/Spillefilm
Et hul i himlen - når mor og far er i fængsel 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Isas stepz 2008 Klip Tv-serie
Anna Pihl 2006 Klip Tv-serie
Af banen! 2005 Klip DK/Spillefilm
Arif Hossein - ETV, Dhaka 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Min morfar forfra 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
Kampen om jorden 2002 Klip DK/Dokumentarfilm
To må man være 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Kærlighed ved første hik 1999 B-klipper DK/Spillefilm
Exit non-stop 1998 Klipper DK/Kort fiktion
Manden fra dybet 1997 Klip DK/Kort fiktion
Bryllupsnatten 1997 Klip DK/Kort fiktion
GUFOL-Mysteriet 1997 Klip Tv-serie
Ka' du sige mor? 1996 Klip DK/Kort fiktion
Bilka 1996 Klip DK/Kort fiktion
Til min søn, Amor 1996 Klip DK/Dokumentarfilm
Hold 3 på TV-Avisen 1996 Lyd, Tonemester DK/Kort fiktion
De yndefulde mænd 1992 Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Sandhedens øjeblik 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Kontemplation 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Du var medvirkende 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Iris 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Eksperimentet 1992 Foto DK/Kort fiktion
Life, death, faith, hope and destiny 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Sværm 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Kend din karma 1992 Foto DK/Eksperimentalfilm
Murmur 1992 Foto DK/Dokumentarfilm
Sommerminde 1992 Klip DK/Kort fiktion
Gaven 1992 Klip DK/Kort fiktion
Safe condition 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Chronicle 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Ned 2 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Jeg civiliserer mig om morgenen 1991 Foto DK/Eksperimentalfilm
En dag i oktober 1991 Klippeassistent DK/Spillefilm
Farlig leg 1990 Klippeassistent DK/Spillefilm
Retfærdighedens rytter 1989 Scripter, Klippeassistent DK/Kort fiktion
Fat Front TV-klip DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.