enda

Marie Louise Lefèvre

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sven & visdommen 2011 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Hun synger 2011 Klippekonsulent DK/Dokumentarfilm
Invitation fra gud 2006 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Lyset, mørket og farverne 1998 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Hvor sidder livet 1992 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Manus DK/Spillefilm
Natterytter 1986 Manus DK/Kort fiktion
Tre små kinesere 1985 Manus, Medvirkende DK/Kort fiktion
Befrielsesbilleder 1982 Scripter DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Odense Internationale Film Festival 1999-08-16 Lyset, mørket og farverne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.