enda

Marika Lagercrantz

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mænd der hader kvinder 2009 Cecilia Vanger U/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Laura DK/Spillefilm
Hitler og os fra gaden 1997 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Lærerinden 1995 Viola DK/Spillefilm
Sort høst 1993 Line Uldahl-Ege DK/Spillefilm
Morfars rejse 1993 Karin U/Spillefilm
Landstrykere 1990 Lovise Margrete U/Spillefilm
Kronvidnet 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.