enda

Mark Isham

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The lucky one 2012 Musik U/Spillefilm
The mechanic 2011 Musik U/Spillefilm
The Crazies 2010 Musik U/Spillefilm
Biernes hemmelige liv 2009 Musik U/Spillefilm
Crossing over 2009 Musik U/Spillefilm
Fame 2009 Musik U/Spillefilm
In the valley of Elah 2008 Musik U/Spillefilm
Pride and Glory 2008 Musik U/Spillefilm
Next 2007 Musik U/Spillefilm
Freedom writers 2007 Musik U/Spillefilm
Lions for Lambs 2007 Musik U/Spillefilm
The mist 2007 Musik U/Spillefilm
Reservation road 2007 Musik U/Spillefilm
Running scared 2006 Musik U/Spillefilm
The Black Dahlia 2006 Musik U/Spillefilm
Bobby 2006 Musik U/Spillefilm
I dine sko 2005 Musik U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Musik U/Spillefilm
Crash 2004 Musik U/Spillefilm
The Cooler 2003 Musik U/Spillefilm
Ikke et ord 2001 Musik U/Spillefilm
Save the Last Dance 2001 Musik U/Spillefilm
Rules of Engagement 2000 Musik U/Spillefilm
Mænd af ære 2000 Musik U/Spillefilm
October Sky 1999 Musik U/Spillefilm
Spillets regler 1999 Musik U/Spillefilm
Blade - the daywalker 1998 Musik U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Musik U/Spillefilm
Last dance 1996 Musik U/Spillefilm
Kærlighedens rapsodi 1995 Musik U/Spillefilm
Hjemme er bedst 1995 Musik U/Spillefilm
Nettet 1995 Musik U/Spillefilm
Timecop 1994 Musik U/Spillefilm
Livets skole 1994 Musik U/Spillefilm
Quiz show 1994 Musik U/Spillefilm
Nell 1994 Musik U/Spillefilm
The getaway 1994 Musik U/Spillefilm
Made in America 1993 Musik U/Spillefilm
Short cuts 1993 Musik U/Spillefilm
The public eye 1992 Musik U/Spillefilm
Ved floden 1992 Musik U/Spillefilm
Mus og mænd 1992 Musik U/Spillefilm
Ryggen mod muren 1992 Musik U/Spillefilm
Romeo bløder 1992 Musik U/Spillefilm
Point Break 1991 Musik U/Spillefilm
Billy Bathgate - Gangsternes lærling 1991 Musik U/Spillefilm
Little man Tate - Vidunderbarnet 1991 Musik U/Spillefilm
Morderiske planer 1991 Musik U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Musik U/Spillefilm
Uskyldig dømt 1990 Musik U/Spillefilm
Krigsdjævelen 1988 Musik U/Spillefilm
The Moderns 1988 Musik U/Spillefilm
På stop med en dræber 1986 Musik U/Spillefilm
Historien om Harvey Milk 1984 Musik, Musik U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.