enda

Mark Køldal

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Idealisten 2015 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Rita 3 2015 Belyser Tv-serie
Sidste weekend 2013 Belyser DK/Kort fiktion
LIV 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
In Absentia 2013 Grip DK/Kort fiktion
Alle for to 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
To mod én 2012 Lys DK/Kort fiktion
Harmoni 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Døde blomster 2011 Grip, Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Karate nights 2010 Belyser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.