enda

Mark Mancina

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Flyvemaskiner 2: Redningsaktionen 2014 Komponist U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Musik U/Spillefilm
Imagine that 2009 Musik U/Spillefilm
Shooter 2007 Musik U/Spillefilm
Bjørne brødre 2003 Musik U/Spillefilm
Spøgelseshuset 2003 Musik U/Spillefilm
Training Day 2001 Musik U/Spillefilm
Domestic Disturbance 2001 Musik U/Spillefilm
For venskabs skyld 1998 Musik U/Spillefilm
Con Air 1997 Musik U/Spillefilm
Speed 2: Cruise Control 1997 Musik U/Spillefilm
Twister 1996 Musik U/Spillefilm
Assassins - lejemordere 1995 Musik U/Spillefilm
Fair game 1995 Musik U/Spillefilm
Money train 1995 Musik U/Spillefilm
Speed 1994 Musik U/Spillefilm
Abetyven 1994 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.