enda

Mark Ruffalo

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Avengers: Endgame 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Spotlight 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Avengers: Age of Ultron 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Infinitely Polar Bear 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Foxcatcher 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Now You See Me 2013 Dylan Rhodes U/Spillefilm
Forelsket i New York 2013 Dan U/Spillefilm
Thanks for Sharing 2012 Adam U/Spillefilm
The avengers 3D 2012 Bruce Banner/The Hulk U/Spillefilm
Shutter Island 2010 Chuck Aule U/Spillefilm
The Kids Are All Right 2010 Paul U/Spillefilm
Blindness 2008 Lægen U/Spillefilm
Zodiac 2007 Inspector David Toschi U/Spillefilm
Reservation road 2007 Dwight Arno U/Spillefilm
Just like heaven 2005 David Abbott U/Spillefilm
We don't live here anymore 2004 Jack Linden U/Spillefilm
13 snart 30 2004 Matt Flamhaff U/Spillefilm
In the Cut 2003 Betjent James Malloy U/Spillefilm
View From the Top 2003 Tim Stewart U/Spillefilm
The Last Castle 2001 Yates U/Spillefilm
You Can Count on Me - stol på mig 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.