enda

Marlene Billie Andreasen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
DNA 2019 Klipper Tv-serie
Gidseltagningen 2017 Klipper Tv-serie
Norskov 2 2017 Klipper Tv-serie
Dicte 3 2016 Klipper Tv-serie
Juleønsket 2015 Klipper Tv-serie
Tidsrejsen 2014 Klipper Tv-serie
Stuck 2007 Klipper DK/Dokumentarfilm
A Piano Tale 2003 Klip DK/Kort fiktion
Nu 2003 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Orkideen 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.