enda

Marsha Henriksen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skammerens datter 2015 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Noget i luften 2011 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Oldboys 2009 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Strings 2004 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Jolly Roger 2001 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
Blinkende lygter 2000 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
I Kina spiser de hunde 1999 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) DK/Spillefilm
TAXA 1997 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Oversættelse (dansk-amerikansk engelsk) Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.