enda

Marta Mleczek

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fogedretten 2019 Producer Fiktionsserie
Valhalla 2019 Juniorproducer, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Servitrice, konditori, Koordinator DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Producer DK/Spillefilm
Forældre 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
Under sandet 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Rosita 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.