enda

Martin Andersen Nexø

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Martin Andersen Nexø - et portræt af min oldefar 1998 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Martin Andersen Nexø 1960 Medvirkende U/Dokumentarfilm
DKP filmet i 1940'erne og 1950'erne 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Martin Andersen Nexø 1947 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
DKP og DKU i Aalborg 1938 1938 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.