enda

Martin Elung

(1959 – )

Skuespiller. Martin Elung, der er søn af skuespillerparret Rita Angela og Søren Elung Jensen, blev uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1986. Gift med sceneinstruktør Vibeke Wrede (f. 1956).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Er du skidt, skat? 2003 Paul Tv-serie
Forsvar 2003 Jesper Mørk Tv-serie
Skjulte spor 2000 David Rosenberg, arkitekt Tv-serie
Karrusel 1998 Tv-fotograf Tv-serie
Bryggeren 1996 Johan Thomas Lundbye Tv-serie
Tango for tre 1994 Tjener på La paloma Tv-serie
Den gode lykke 1993 Medvirkende Tv-film
Roser og persille 1993 Tjener på "La Paloma" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.