enda

Martin Freeman

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Black Panther 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Hobbitten: Femhæreslaget 2014 Bilbo Sækker U/Spillefilm
Sherlock 2014 Dr. Watson Tv-serie
The World's End 2013 Oliver Chamberlain U/Spillefilm
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark 2013 Bilbo U/Spillefilm
Hobbitten: En uventet rejse 2012 Bilbo U/Spillefilm
The hitchhiker's guide to the galaxy 2005 Arthur Dent U/Spillefilm
Lock, Stock... 2000 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.