enda

Martin Hultman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forglem mig ej 2019 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Et civiliseret land 2014 Grafik DK/Dokumentarfilm
Palme 2012 Animation U/Dokumentarfilm
Moon Rider 2012 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
At Night I Fly 2011 Grafisk design U/Dokumentarfilm
Metropia 2009 Art director, Conceptdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.