enda

Martin Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sorgenfri 2016 Komponist DK/Spillefilm
Disportrait 2014 Musik DK/Dokumentarfilm
First Movers 2013 Komponist DK/Kort fiktion
Flugten til Hollywood 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
Min avatar og mig 2010 Komponist DK/Dokumentarfilm
XY Anatomy of a Boy 2009 Komponist DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.