enda

Martin Riello

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Slagtebænk Dybbøl 2014 Belyser DK/Dokumentarfilm
Cloud Chamber 2013 Belysningsmester Interaktive projekter
Exodus 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
MGP Missionen 2013 Belysningsmester, 2. unit DK/Spillefilm
Belinda Beautiful 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Magi i luften 2011 Belysningsmester DK/Spillefilm
Intet kan røre mig 2011 Belyser DK/Kort fiktion
Lysvågen 2010 Lys DK/Kort fiktion
Oldboys 2009 Belyser DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Grisen 2008 Lys DK/Kort fiktion
Pistoleros 2008 Lys DK/Spillefilm
Mon petit-enfant 2008 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Fighter 2007 Belyser DK/Spillefilm
Anna Pihl 2006 Belyser Tv-serie
Bag det stille ydre 2005 Belyser DK/Spillefilm
Gaden 2003 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Åndehullet 2003 Kameraassistent Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Kameraoperatør Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Lyssætter Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.