enda

Martina Eriksdotter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sommeren '92 2015 Produktionsleder (Sverige) DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Dogville 2003 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Hånden på hjertet 2000 Produktionsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.