enda

Martina Gedeck

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jud Süss - i ondskabens tjeneste 2010 Anna Marian U/Spillefilm
Baader-Meinhof komplekset 2008 Ulrike Meinhof U/Spillefilm
Summer of '04 2006 Medvirkende U/Spillefilm
De andres liv 2006 Christa-Maria Sieland U/Spillefilm
Ins Leben zurück 2003 Medvirkende Tv-film
Bella Martha 2001 Martha U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.