enda

Mathias Klenske

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Asterix og trylledrikkens hemmelighed 2019 Stemme U/Spillefilm
Bien Maja - På nye honning eventyr 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Filmen om Kaptajn Underhyler 2017 Thorkild U/Spillefilm
Ulv i fåreklæder 2017 Belgur U/Spillefilm
Trolls 2016 Cooper U/Spillefilm
Bien Maja 2014 Stemme U/Spillefilm
Turbo 2013 Turbo U/Spillefilm
Walking with Dinosaurs 3D 2013 Patchi U/Spillefilm
Croods 2013 Thunk U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Oversættelse U/Spillefilm
Cowboy, indianer og hest - the movie! 2009 Betjent m.fl. U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern 2008 Stemme U/Spillefilm
Lille kylling 2005 Lille Kylling U/Spillefilm
Fartstriber 2005 Junior U/Spillefilm
Svanen med trompeten 2001 Stemme U/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Lou U/Spillefilm
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Pokémon 1999 Ash Ketchum U/Spillefilm
Dougs første film 1999 Skeeter Valentine U/Spillefilm
Tarzan 1999 Stemme U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1997 Tommy U/Spillefilm
Lånerne 1997 Pete Lender U/Spillefilm
Alle tiders julemand 1997 Børnebispen Tv-serie
101 dalmatinere i levende live 1996 Herbert U/Spillefilm
Babe - den kække gris 1995 Stemme U/Spillefilm
Frække Frida og de frygtløse spioner 1994 Adam DK/Spillefilm
Lille Nemo i drømmeland 1989 Nemo U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.