enda

Mathilde Norholt

(1983 – )

Skuspillerinde, født 1983. Datter af skuespillerinden Kirsten Norholt og skuespilleren Flemming Sørensen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Månebrand 2018 Medvirkende DK/Spillefilm
Momentum 2014 Anna DK/Kort fiktion
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Motorsavskonferencier DK/Spillefilm
Big Hero 6 2014 Abigail U/Spillefilm
4Reality 2013 Maria DK/Kort fiktion
Jul i kommunen 2012 Klara Kastrup Tv-serie
Lykke 2011 Maja Tv-serie
Noget i luften 2011 Sofie DK/Spillefilm
Chloe Likes Olivia 2011 Medvirkende DK/Kort fiktion
Empire North 2010 Sarah DK/Dokumentarfilm
Æg & bacon 2009 Ellen DK/Kort fiktion
Kristian 2009 Pernille/Sofie Tv-serie
Sorte kugler 2009 Nadja DK/Spillefilm
2900 Happiness 2007 Silke Tv-serie
Hvid nat 2007 Saras veninde #2 DK/Spillefilm
Offscreen 2006 Medvirkende DK/Spillefilm
Klovn 2005 Blafferpige Tv-serie
Snøvsen ta'r springet 1994 Pernille DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.