enda

Matias la Cour

Uddannet paa den Danske Filmskole 1999-2003. Har arbejdet professionelt med musik siden 1990, og med lyd til film og TV siden 1996.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unge Astrid 2019 ADR recording U/Spillefilm
Ternet Ninja 2018 Dialogindspilning DK/Spillefilm
Udfordringen 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Bitter Pille 2014 Lydmix DK/Kort fiktion
Far til fire - til søs 2012 Tonemester DK/Spillefilm
Simon 2011 Komponist (suppl. musik), Dialogklipper U/Spillefilm
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Tonemester (postproduktion), Lydmix DK/Spillefilm
Fire muslimske stemmer 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Limboland 2010 Lydtekniker DK/Dokumentarfilm
Oldboys 2009 Lyd DK/Spillefilm
Film om velkomst og farvel 2009 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Lulu & Leon 2009 Lydoptagelser Tv-serie
De vilde hjerter 2008 Lyd DK/Dokumentarfilm
Deroute 2008 Lydklipper Tv-serie
Comeback 2008 Tonemester DK/Spillefilm
Vesterbro 2007 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
Mors dreng 2007 Lyd DK/Kort fiktion
Huma-Porcellone-syndromet 2007 Musik, Lydmix DK/Kort fiktion
45 cm - Or Love as a Symbolic Communication Medium 2007 Tonemester (postproduktion) DK/Kort fiktion
Verden i Danmark 2007 B-tonemester DK/Dokumentarfilm
Daddy-O 2006 Lyd DK/Kort fiktion
Fru Eilersen og Mehmet 2006 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
Lukas 2005 Lydkonsulent DK/Kort fiktion
The Swenkas 2005 Musikmix DK/Dokumentarfilm
Lille Lise 2005 Lydklipper DK/Kort fiktion
Mellem rum 2004 Tonemester DK/Kort fiktion
Margarita 2003 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
Frunk 2003 Tonemester DK/Kort fiktion
Bokseren 2003 Toneassistent DK/Kort fiktion
Episoder 2002 Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Valde & Theo 2001 Lyd DK/Kort fiktion
Farvel farvel 1994 Musik DK/Dokumentarfilm
Dansk - voffer det? 1986 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.