enda

Matt Reeves

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Abernes Planet: Opgøret 2017 Instruktion U/Spillefilm
Abernes Planet: Revolutionen 2014 Instruktion U/Spillefilm
Let Me In 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Cloverfield 2008 Instruktion U/Spillefilm
The Yards 2000 Manus U/Spillefilm
Mellem venner 1996 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Kapring i høj fart 1995 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.