enda

Matthew McConaughey

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gold 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Det mørke tårn 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Free State of Jones 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Syng 2016 Stemme U/Spillefilm
The Sea of Trees 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Interstellar 2014 Cooper U/Spillefilm
Dallas Buyers Club 2013 Ron Woodroof U/Spillefilm
Magic Mike 2012 Dallas U/Spillefilm
Mud 2012 Mud U/Spillefilm
The Lincoln lawyer 2011 Mick Haller U/Spillefilm
Bernie 2011 Danny Buck U/Spillefilm
X-kærester 2009 Connor Mead U/Spillefilm
Så flyt dog! 2006 Tripp U/Spillefilm
Sahara 2005 Dirk Pitt U/Spillefilm
For the Money 2005 Brandon U/Spillefilm
How to Lose a Guy in 10 Days 2003 Ben Barry U/Spillefilm
Dragejægerne 2002 Denton Van Zan - "Dragejægeren" U/Spillefilm
The Wedding Planner 2001 Medvirkende U/Spillefilm
U-571 2000 Lt. Andrew Tyler, Executive Officer U/Spillefilm
EDtv 1999 Ed U/Spillefilm
Contact 1997 Palmer Joss U/Spillefilm
Amistad 1997 Roger Baldwin U/Spillefilm
A time to kill 1996 Jake Brigance U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.