enda

Meike Bahnsen

(1973 - )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Du forsvinder 2017 Lærke Bergmann DK/Spillefilm
Vindmøllernes sus 2016 Viktoria DK/Spillefilm
Bedrag 1 2016 Klima- og energiminister Tv-serie
Skytten 2013 Pægagog DK/Spillefilm
Harmoni 2012 Eva DK/Kort fiktion
Slangehud 1999 Azra Tv-film
Tarzan 1999 Jane Porter U/Spillefilm
Pizza King 1999 Claus' polske kæreste DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Russisk luder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.