enda

Per Meinertsen

(1943 - )

Tonemester, forfatter. Født 13/4 1943.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Menneskedyret 1995 Musikmix DK/Spillefilm
Jungledyret 1993 Lyd DK/Spillefilm
Tre blink mod vest 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Sort lucia 1992 Lydmix U/Spillefilm
Den magiske orden - en film om dansk design 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Lyd DK/Spillefilm
Europa 1991 Lydmix DK/Spillefilm
Høfeber 1991 Lydmix DK/Spillefilm
1700 meter fra fremtiden 1990 Lyd DK/Dokumentarfilm
Springflod 1990 Lyd DK/Spillefilm
Notater om kærligheden 1989 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Dansk litteratur 1989 Lyd DK/Dokumentarfilm
Skyggen af Emma 1988 B-tonemester DK/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Lydmix-supervisor DK/Spillefilm
Strit og Stumme 1987 Lyd DK/Spillefilm
Oviri 1986 Lyd DK/Spillefilm
Take It Easy 1986 Lyd DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Lyd DK/Spillefilm
Samson og Sally 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Udenrigskorrespondenten 1983 Lyddesign DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Lydmix DK/Spillefilm
Cirkus Casablanca 1981 Toneassistent DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Lyd DK/Spillefilm
Drømme støjer ikke når de dør 1979 Lyd DK/Spillefilm
Historien om en moder 1979 Lyd DK/Kort fiktion
Johnny Larsen 1979 Lyd DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Lyd DK/Spillefilm
Mig og Charly 1978 Lydmix DK/Spillefilm
Hærværk 1977 Lyd DK/Spillefilm
Terror 1977 Lyd DK/Spillefilm
Drenge 1977 Lydmix DK/Spillefilm
Hjerter er trumf 1976 Lyd DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Lyd DK/Spillefilm
Tøj 1975 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kun sandheden 1975 Lydmix DK/Spillefilm
Afskedens time 1973 Lyd DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Lyd DK/Spillefilm
Det sker ikke for mig 1973 Lyd DK/Dokumentarfilm
Lenin, din gavtyv! 1972 Lyd DK/Spillefilm
Hånden på hjertet - passer du på det? 1972 Lyd DK/Dokumentarfilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Lydmix DK/Spillefilm
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Lyd DK/Spillefilm
Tjærehandleren 1971 Lyd DK/Spillefilm
Vilde engle - en minoritet i Danmark 1971 Lyd DK/Dokumentarfilm
Nulpunkt 1971 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Christa 1971 Toneassistent U/Spillefilm
Tror De på hekse 1970 Lyd DK/Kort fiktion
Smuglerne 1970 Lyd Tv-serie
Manden der tænkte ting 1969 Lyd DK/Spillefilm
En boplads i Østgrønland 1969 Lyd DK/Dokumentarfilm
Kys til højre og venstre 1969 Assistent DK/Spillefilm
SS 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Beskytterens dilemma 1968 Lyd DK/Kort fiktion
Fugls føde 1968 Lyd DK/Kort fiktion
I den grønne skov 1968 Assistent DK/Spillefilm
1000 fryd 1967 Lyd DK/Kort fiktion
Tag en rask beslutning 1967 Lyd DK/Kort fiktion
Astrid Henning-Jensen 1967 Lyd DK/Dokumentarfilm
Bevægelsen 1967 Lyd DK/Kort fiktion
Den forsvundne løve 1966 Lyd DK/Kort fiktion
Bilen 1966 Lyd DK/Kort fiktion
Choices 0 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.