enda

Mel Bourne

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Striptease 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Something to talk about 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Angie 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødens kys 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Et frækt tilbud 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Man trouble 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fisher King 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frikendt..? 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cocktail 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
F/X - farlige trix 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manhunter 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Broadway Danny Rose 1984 Produktionsdesign U/Spillefilm
Zelig 1983 Produktionsdesign U/Spillefilm
Still of the night 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
En midsommer-nats sex komedie 1982 Produktionsdesign U/Spillefilm
Voldens gade 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stardust Memories (... mig og mine fans) 1980 Produktionsdesign U/Spillefilm
Rene linier 1978 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.