enda

Merete Engbæk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dan Dream 2017 Kostumier DK/Spillefilm
Hotellet 2000 Kostumer Tv-serie
Sunes familie 1997 Kostumer DK/Spillefilm
Barbara 1997 Kostumeassistent (Færøerne) DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Kostumer Tv-serie
Mørkeleg 1996 Kostumer DK/Spillefilm
Sidste time 1995 Kostumer DK/Spillefilm
Kun en pige 1995 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Vildbassen 1994 Kostumer DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Kostumer DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Kostumier U/Spillefilm
Krummerne 2 - Stakkels Krumme 1992 Kostumer DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Kostumer DK/Spillefilm
Drengene fra Sankt Petri 1991 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Kostumer DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Kostumer DK/Spillefilm
17 op 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Kostumer DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Kostumeassistent U/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.