enda

Merrick Morton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
By the Sea 2015 Stills U/Spillefilm
Kvinden der forsvandt 2014 Stills U/Spillefilm
The Bling Ring 2013 Stills U/Spillefilm
Blue Jasmine 2013 Stills U/Spillefilm
Hende 2013 Stills U/Spillefilm
The Last Stand 2013 Stillfotograf U/Spillefilm
The Girl with the Dragon Tattoo 2011 Stills U/Spillefilm
Zathura - et eventyr i rummet 2006 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.