enda

Mette Agnete Horn

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2018 Krampus DK/Spillefilm
Bølgen 2015 Maria U/Spillefilm
Max Pinlig på Roskilde - nu med mor 2012 Mor, Manuskript DK/Spillefilm
Hjælp, det er jul 2011 Helle Cederkvist Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Mor, Manus DK/Spillefilm
Historietimen 1. sæson 2009 Rengøringsdame Tv-serie
H*A*S*H 2009 Pubersurla Tv-serie
Monsterjægerne 2009 Gitte DK/Spillefilm
Sylfidden 2008 Stemme DK/Kort fiktion
Max pinlig 2008 Mor, Manus DK/Spillefilm
Grisen 2008 Sekretær DK/Kort fiktion
Max 2007 Max' mor Tv-serie
Eat shit and die 2007 Stemme DK/Kort fiktion
Nynne 2006 Merete, Nynnes kollega Tv-serie
Koslænget 2006 Betty U/Spillefilm
Sprængfarlig bombe 2006 Bækkel DK/Spillefilm
Nynne 2005 Merete DK/Spillefilm
Den store dag 2005 TV producer DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Åndehullet 2003 Ulla Tv-serie
Se til venstre, der er en svensker 2003 Miller DK/Spillefilm
En som Hodder 2003 Bagerdame DK/Spillefilm
Er du skidt, skat? 2003 Medvirkende, Manuskript Tv-serie
Okay 2002 Kvindelig klient DK/Spillefilm
Kissmeyer basic 2001 Medvirkende Tv-serie
Emmas dilemma 2001 Medvirkende, Manus Tv-serie
Jul i hjemmeværnet 2001 Multiallergiker Tv-serie
Monas verden 2001 Lisa, kollega DK/Spillefilm
Langt fra Las Vegas 2001 Michel Tv-serie
Anden juledag 2000 Ellen DK/Kort fiktion
Den vægelsindede 2000 Abelone Tv-film
Hotellet 2000 Dorthe Krog Tv-serie
Manden med tubaen 1999 Sygeplejerske DK/Kort fiktion
Den blå munk 1998 Bargæst DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Charlotte DK/Spillefilm
Rejsen 1996 Medvirkende DK/Kort fiktion
Gennem lydmuren 1993 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.