enda

Mette Hougård Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Copenhagen 2014 Belyser U/Spillefilm
In Absentia 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Kærlige Kamilla 2013 Belysningsmester DK/Kort fiktion
En gang 2013 Belyser DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Cloud Chamber 2013 Belyser Interaktive projekter
Jagten 2013 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Jul i kommunen 2012 Belyser Tv-serie
Fucking tøs 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Skavengers 2012 Belyser DK/Spillefilm
A Touch of Magic 2012 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.