enda

Mette Marckmann

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Norskov 1 2015 Ulla Tv-serie
Sammys store eventyr 2 2012 Margit U/Spillefilm
Pas på pelsdyrene 2010 Stemme U/Spillefilm
Far til fire - på hjemmebane 2008 Frida DK/Spillefilm
Forbrydelsen 2007 Journalist Tv-serie
Lotto 2006 Susanne DK/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Mistænkt 2001 Bettina Frederiksen Spil
Skjulte spor 2000 Mette Andersen, Torbens kone Tv-serie
Stuart Little 1999 Fru Keeper/Fru Cornelius U/Spillefilm
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Leopardbukserne DK/Spillefilm
TAXA 1997 Medvirkende Tv-serie
Kun en pige 1995 Frk. Hansen DK/Spillefilm
Riget 1994 Ung sygeplejerske DK/Spillefilm
Interview 1992 Medvirkende Tv-film
Brudevalsen 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Rimini 1991 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.