enda

Mette Maria Ahrenkiel

(1969 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
LIV 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Marie Krøyer 2012 Sygeplejerske DK/Spillefilm
Gale veje 2005 Medvirkende DK/Kort fiktion
Bella min Bella 1996 Bella DK/Spillefilm
Elverhøj 1996 Agnethe Tv-film
Bryggeren 1996 Emilie Djørup Tv-serie
Strenge tider 1994 Medvirkende Tv-serie
I lovens navn 1994 Medvirkende Tv-film
En succes 1993 Medvirkende Tv-film
Sort høst 1993 Charlotte Uldahl-Ege DK/Spillefilm
Da natten forsvandt - et elektrisk eventyr 1991 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.