enda

Mette Mikkelsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Imens 2019 Producer DK/Kort fiktion
Lyden af uventet død 2019 Producer DK/Kort fiktion
Forestillinger om min far 2019 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Helved (oversigt) 2019 Line producer Fiktionsserie
Helved 1:6 2019 Line producer Fiktionsserie
Helved 2:6 2019 Line producer Fiktionsserie
Helved 3:6 2019 Line producer Fiktionsserie
Helved 4:6 2019 Line producer Fiktionsserie
Helved 5:6 2019 Line producer Fiktionsserie
Helved 6:6 2019 Line producer Fiktionsserie
Between Here and Now 2019 Co-producer DK/Kort fiktion
Visitor 2018 Producer, Producent DK/Dokumentarfilm
Pigernes omklædningsrum 2017 Producer, Producent U/Kort fiktion
Needle Boy 2016 Producer, Producent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.