enda

Mette Schramm

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Krummerne 1991 Klippeassistent DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Klip DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Synkronisering DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Klip DK/Spillefilm
Dansen med Regitze 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Klippeassistent DK/Spillefilm
Station 13 1988 Klippeassistent Tv-serie
Pigen i gyngen 1988 Klippeassistent U/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Ved vejen 1988 Klippeassistent DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Assistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Klippeassistent DK/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.