enda

Mette Tornbjerg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
Norskov 2 2017 Postproduktionssupervisor Tv-serie
Hjørdis 2015 Assisterende producer Tv-serie
Rita 3 2015 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Lulu 2014 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Rita 2 2013 Assisterende producer Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Producerassistent Tv-serie
Les amours perdus 2005 Klippeassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.