enda

Mette Walter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sois sage 2008 Postproducer U/Spillefilm
Gå med fred Jamil 2008 Postproducer DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Postproduktionssupervisor U/Spillefilm
Frederikke 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Hjemve 2007 Postproduktionssupervisor DK/Spillefilm
De unge år 2007 Producer (postproduktion) DK/Spillefilm
AFR 2007 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Krummerne - så er det jul igen 2006 Klippekoordinator DK/Spillefilm
De tre musketerer 2006 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Drabet 2005 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Klovn 2005 Postproduktionskoordinator Tv-serie
Brødre 2004 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
2 ryk og en aflevering 2003 Produktionsassistent (postproduktion) DK/Spillefilm
Wilbur begår selvmord 2002 Producerassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.