enda

Mia Aunbirk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bien Maja 2014 Stemme U/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Stemme U/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Louise DK/Spillefilm
Brendan og hemmelighedernes bog 2012 Aisling U/Spillefilm
Zarafa 2012 Soula U/Spillefilm
Pinocchio 2012 Stemme U/Spillefilm
Arthurs julegaveræs 2011 Gwen U/Spillefilm
To på flugt - et hårrejsende eventyr! 2010 Stemme U/Spillefilm
Profetia 2009 Ung Eva DK/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.