enda

Mia Selin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kongernes fald 2019 Grafisk design DK/Dokumentarfilm
Mødregruppen 2019 Plakat artwork DK/Spillefilm
Ser du månen, Daniel 2019 Plakat artwork DK/Spillefilm
Happy ending 2018 Art work DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Art work DK/Spillefilm
Rosita 2015 Titelsekvens, Plakat artwork DK/Spillefilm
Kartellet 2014 Plakat artwork DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 Plakat artwork DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Grafisk design DK/Spillefilm
En kongelig affære 2012 Grafik DK/Spillefilm
Dirch 2011 Art work DK/Spillefilm
Applaus 2009 Plakat artwork DK/Spillefilm
Evigt elskes kun det tabte 2008 Grafik DK/Kort fiktion
To verdener 2008 Plakat artwork DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.