enda

Michael Bay

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Transformers: The Last Knight 2017 Instruktion U/Spillefilm
13 Hours 2016 Instruktion U/Spillefilm
Transformers: Age of Extinction 2014 Instruktion U/Spillefilm
Teenage Mutant Ninja Turtles 2014 Producer U/Spillefilm
Pain & Gain 2013 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The Purge 2013 Producer U/Spillefilm
Transformers 3 2011 Instruktion U/Spillefilm
I Am Number Four 2011 Producer U/Spillefilm
A Nightmare on Elm Street 2010 Producer U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Instruktion U/Spillefilm
Fredag den 13. 2009 Producer U/Spillefilm
The Unborn 2009 Producer U/Spillefilm
Transformers 2007 Instruktion U/Spillefilm
The Hitcher 2007 Produktion U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning 2006 Produktion U/Spillefilm
The Island 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
The Amityville Horror 2005 Produktion U/Spillefilm
Bad Boys II 2003 Instruktion U/Spillefilm
The Texas Chainsaw Massacre - Motorsavsmassakren 2003 Produktion U/Spillefilm
Pearl Harbor Director's Cut 2001 Instruktion U/Spillefilm
Pearl Harbor 2001 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Armageddon 1998 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The Rock 1996 Instruktion U/Spillefilm
Bad Boys 1995 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.