enda

Michael Bille Frandsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Badehotellet 4 2017 Producer Tv-serie
Thorn 2017 Executive producer DK/Spillefilm
Badehotellet 2 2015 Producer Tv-serie
Badehotellet 3 2015 Producer Tv-serie
Badehotellet 1 2013 Producer Tv-serie
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Line producer DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Line producer DK/Spillefilm
Remix 2008 Line producer DK/Spillefilm
Sommer 2008 Producer Tv-serie
Af banen! 2005 Produktionskonsulent DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Producer Tv-serie
Afgrunden 2003 Producer DK/Spillefilm
Regel nr. 1 2003 Line producer DK/Spillefilm
Skagerrak 2003 Line producer DK/Spillefilm
Halalabad blues 2002 Line producer DK/Spillefilm
De udvalgte 2001 Producer Tv-serie
Den serbiske dansker 2001 Producer Tv-film
Ernst på togrejse 2001 Producer DK/Kort fiktion
Ernst på skøjter 2000 Producer DK/Kort fiktion
Ernst i svømmehallen 2000 Producer DK/Kort fiktion
Ernst i fjeldet 2000 Producer DK/Kort fiktion
Ernst og fodbolden 2000 Producer DK/Kort fiktion
Ernst i Tivoli 2000 Producer DK/Kort fiktion
Ernst og blikkenslageren 2000 Producer DK/Kort fiktion
Blinkende lygter 2000 Line producer DK/Spillefilm
Sidste nat 1999 Producer DK/Kort fiktion
Surferne kommer 1998 Producer DK/Kort fiktion
Mellem brødre 1997 Producer DK/Kort fiktion
Sirup 1990 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.