enda

Michael Bing

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jul i Valhal 2005 Boom operator Tv-serie
Switching 2003 B-tonemester DK/Spillefilm
Nissernes ø 2003 Boom operator Tv-serie
Forsvar 2003 Boom operator Tv-serie
Den blinde maler 2000 Lydklipperassistent Tv-film
Skjulte spor 2000 Boom operator Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Lydklipper Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.