enda

Michael E.N. Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Model 2016 Oversættelse DK/Spillefilm
Superclásico 2011 Oversættelse DK/Spillefilm
Submarino 2010 Oversættelse (engelsk) DK/Spillefilm
Flugten 2009 Oversættelse (engelsk) DK/Spillefilm
1 : 1 2006 Oversættelse DK/Spillefilm
Prag 2006 Oversættelse DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.