enda

Michael Fassbender

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Snemanden 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Alien: Covenant 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Lyset i havet 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Assassin's Creed 2016 Medvirkende U/Spillefilm
X-Men: Apocalypse 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Steve Jobs 2015 Steve Jobs U/Spillefilm
Macbeth 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Frank 2014 Frank U/Spillefilm
X-Men: Days of Future Past 2014 Erik Lehnsherr U/Spillefilm
The Counselor 2013 Counselor U/Spillefilm
12 Years a Slave 2013 Edwin Epps U/Spillefilm
Shame 2012 Brandon Sullivan U/Spillefilm
Prometheus 2012 David U/Spillefilm
X-Men: First Class 2011 Erik Lehnsherr/Magneto U/Spillefilm
A dangerous method 2011 Carl Jung U/Spillefilm
Centurion 2010 Medvirkende U/Spillefilm
Hunger 2008 Bobby Sands U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.