enda

Michael Hasselflug

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den gode dinosaur 2015 Far U/Spillefilm
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Betjent God/Betjent Grum U/Spillefilm
Flyvemaskiner 2013 Ripslinger U/Spillefilm
Smølferne 2 2013 Hackus U/Spillefilm
Badehotellet 1 2013 Købmand Damgaard Tv-serie
Piraterne! 3D 2012 Pirat med podagra U/Spillefilm
Tad Stones - Den fortabte eventyrer 2012 Stemme U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Stemme U/Spillefilm
Arthur 3: De to verdener 2010 Brandchef U/Spillefilm
G-force 2009 Stemme U/Spillefilm
Mia og Migoo 2008 Stemme U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Politimanden U/Spillefilm
Pels Pelsen 2006 Ny kunde DK/Kort fiktion
Rene hjerter 2006 Svedende mand DK/Spillefilm
Hjerteflimmer 2006 Anders Tv-serie
I min verden 2006 Otto DK/Kort fiktion
H.C. Andersen - historien om en digter 2005 Fotograf Tv-film
Krøniken 2004 Personalechef Blomkvist Tv-serie
Små ulykker 2002 Håndværker 3 DK/Spillefilm
Nikolaj og Julie 2002 Tivolibetjent Tv-serie
Edderkoppen 2000 Volmer Olsen Tv-serie
Olsen-bandens sidste stik 1998 Alf DK/Spillefilm
Når mor kommer hjem... 1998 Medvirkende DK/Spillefilm
Den blå munk 1998 Jyde DK/Spillefilm
Altid om søndagen 1989 Mortensen Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Preben Sørensen DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.